Οδηγίες!!!

Κυριακή 3 Μαΐου 2015

Άνθρωποι Μονάχοι!!!!!

Άνθρωποι μονάχοι,


Ακούγοντας το υπέροχο αυτό τραγούδι της Αλεξίου,συνεχίστε να διαβάζετε τις σκέψεις μου!!


Άνθρωποι που ξέμειναν στα αζήτητα της Κοινωνίας,άνθρωποι που είχαν όνειρα στη ζωή τους και έγιναν Εφιάλτες!!!

Άνθρωποι γεμάτοι Ελπίδες,πως θα ζήσουν όμορφα τη ζωή τους,πως θα προσφέρουν στην Κοινωνία και την Πατρίδα!!!

Άνθρωποι που προσπάθησαν με τις δυνάμεις που είχαν να σταθούν στα πόδια τους,έλα όμως που αυτό δεν έφτανε και σωριάστηκαν γιατί δεν είχαν κάποιο χέρι βοήθειας!!!

Άνθρωποι που πίστεψαν σε Πολιτικούς,οι οποίοι υπόσχονταν πλούτο και ευημερία !!!!

Άνθρωποι,άνθρωποι,άνθρωποι!!!!!!!

Λεγόμαστε άνθρωποι? Έχουμε αυτή την αφέλεια να λεγόμαστε άνθρωποι?Και τι κάνει ο άνθρωπος για τον άνθρωπο?

Αν είναι πλούσιος,πατάει συνεχώς πάνω στον φτωχό τον αδύναμο άνθρωπο και όλο ανεβαίνει ψηλά και συνεχίζει να ανεβαίνει γιατί και άλλα κορμιά συσσωρεύονται από κάτω και συνεχώς ανεβαίνει,ανεβαίνει,ανεβαίνει.....

Αν είναι Πολιτικός ακόμη χειρότερα!!!!

Εκμεταλλεύεται τα όνειρα και τις ελπίδες των ανθρώπων,υπόσχεται καλύτερες μέρες,υπόσχεται ευημερία,διορισμούς,πλούτο,πάντα αναφέρεται στον λαό και ο λαός πάντα Προδομένος  ,πάντα με το χέρι απλωμένο,ζητιανεύει, εκλιπαρεί για μια θέση κάπου,να ζήσει αυτός και τα παιδιά του!!

Όταν αποκαλύπτεται για μια φορά ακόμη η Απάτη,τότε οργίζεται,βρίζει τους πάντες,απειλεί και έρχεται στο πρόθυρα της κατάρρευσης και της αυτοκτονίας πολλές φορές!!!

Άνθρωποι μονάχοι,ξεχασμένοι σαν το στάχυ....

Άνθρωποι αποκαμωμένοι,κουρασμένοι από τη ζωή ,μόνοι στον κόσμο,προσπαθούν να δουν αυτόν τον κόσμο μέσα από το γυαλί ,μέσα από το INTERNET ,μέσα από το F/B και άλλα Μέσα επικοινωνίας...
Καθαρίζουν τη οθόνη,να φαίνεται πιο καλά η εικόνα,νομίζοντας πως θα δουν πιο καλά τον φανταστικό κόσμο του INTERNET!!!
Επικοινωνούν,κάνουν γνωριμίες ,φιλίες χαμογελούν,μα όλα είναι ψεύτικα,όλα είναι στο γυαλί και μόλις κλείσει ο Υπολογιστής,χάνονται,μένουν οι σκέψεις,πικρά χαμόγελα και πάλι συνεχίζουν κουρνιασμένοι σε μια γωνιά να σκέφτονται.....Τι πήγε στραβά και ξέμειναν?
Κοιμούνται και αν είναι τυχεροί,ίσως ονειρευτούν κάτι ευχάριστο,ίσως νοιώθουν πως κάτι καλό κρατούν στα χέρια τους,θα νοιώθουν ευτυχία μέχρι που θα ξυπνήσουν και θα δούν τις παλάμες άδεις!!
Σπάνια όμως βλέπουν καλά όνειρα,οι Εφιάλτες έχουν κουρνιάσει στο μυαλό τους,ιδρώνουν από αγωνία τις νύχτες,πετάγονται από το κρεβάτι......και κάποια νύχτα μη αντέχοντας άλλο τους Εφιάλτες βρίσκονται κρεμασμένοι από ένα σχοινί και μια κρεμάλα ,που άλλοι την έστησαν εκεί....

Άνθρωποι,ας απλώσουμε όλοι τα χέρια να ενωθούμε μεταξύ μας,ο πόνος,η φτώχεια,η απελπισία μας ενώνει!!!!
Ας μην παραδώσουμε τα κορμιά μας και ας μη γίνονται σκαλοπάτια να ανεβαίνουν όλο και πιο ψηλά οι πλούσιοι!!!
Ας μην εμπιστευόμαστε τους Πολιτικούς που μας Προδίδουν και μας πληγώνουν κάθε μέρα!!!
Ας ενωθούμε μεταξύ μας εκατομμύρια άνθρωποι,να είμαστε δυνατοί,εμείς μπορούμε να σταματήσουμε ενωμένοι αυτόν τον κατήφορο ,αυτή την απαξίωση του ανθρώπου !!!!
Πάρτε δύναμη από Τον Θεό,σηκωθείτε από το πονεμένο κρεβάτι,ενώστε τις δυνάμεις σας και πολεμήστε το Θηρίο της Παγκοσμιοποίησης που θέλει να αφανίσει τον άνθρωπο!!!
Μη φοβάστε αυτούς που ασκούν Τρομοκρατική Εξουσία,αυτοί πρέπει να μας φοβούνται,εμείς έχουμε τη δύναμη,εμείς θα νικήσουμε!!!
Έτσι κάποια μέρα δεν θα υπάρχουν άνθρωποι μονάχοι,γιατί θα είμαστε όλοι μαζί,όλοι παντού!!!!

Νίκος Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου